Web­development

Web­development

Wij ontwikkelen websites…

Ontwikkelen we een website voor jouw bedrijf, dan staan jij en vooral je klanten centraal. Wij zorgen voor een website op maat die perfect bij jouw uitstraling past, weet te overtuigen en makkelijk gevonden wordt door jouw potentiële klanten en bezoekers. Een website die technisch perfect in elkaar zit, razendsnel is én gezien mag worden.

Reken als je met Arctic Webfox in zee gaat op een betaalbare en gebruiksvriendelijke website, gericht op rendement en zonder overbodige toeters en bellen. Een website gericht op charmeren en converteren. Opgemaakt in'Typescript-react & Tailwind' of 'Wordpress & SASS'. Kortom deugdelijke technologie die zich al ruimschoots bewezen heeft.

Jij blijft aan de knoppen zitten

UIteraard zijn alle door ons gebouwde websites op elk toestel vlot raadpleegbaar en dus mobile responsive. Wij geven je alle tools in handen om zelf je site te managen, kleine aanpassingen door te voeren en de bezoekersaantallen te bekijken. Bij ons zit jij aan de knoppen.

Weet trouwens dat zowat alle ontwikkelingen bij ons in eigen huis gebeuren en dat enkel voor high-end grafisch werk beroep wordt gedaan op een externe partner. Zo kun je steeds bij één partij terecht met al je vragen: makkelijk toch?

Andere diensten van Arctic Webfox

MarketingDesign

Meer dan enkel het maken van een website

Is je website af, dan moet deze ook ergens geplaatst worden? BijArctic Webfox ontzorgen we je volledig. We zorgen voor de hosting, kunnen e-mailadressen aanmaken indien gewenst en zorgen eventueel ook voor een passende domeinnaam. Service staat bij ons dan ook centraal.

Ook na het opleveren van je website laten we je niet aan je lot over en kan je bij ons steeds terecht voor het onderhoud en aanpassingen. Het internet evolueert immers voortdurend en bijblijven is een kunst.

Meer weten over onze aanpak?

Wil je meer weten wat we op het vlak van webdevelopment en het bouwen van websites voor jou kunnen betekenen?Contacteer ons en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ons werk