Over Ons

Over Ons

Maak kennis met Arctic Webfox

Arctic Webfox, aangenaam! Een gemiddelde poolvos mag dan amper 30 centimeter hoog en zo’n 5 kilogram zwaar zijn, het werd toch al snel mijn bijnaam, althans: Polvos. De reden? Met een erg witte huid en een achternaam als van de Pol moet je niet verder zoeken...

Ondertussen beschouw ik het als een leuke bijnaam. Want een poolvos is inventief, past zich razendsnel aan en weet altijd en overal te overleven. Ook wij zijn ontzettend flexibel, gaan ver voor onze klanten en willen je helpen overleven in een super concurrentiële omgeving.

Op mijn 14de was ik al bezig met het maken van websites en dat is sindsdien eigenlijk nooit gestopt. Logisch dus ik voor de opleiding Applicatie- & Media Development koos. Nog tijdens deze studie heb ik er mijn beroep van gemaakt en ondertussen ben ik fulltime bezig met het ontwikkelen van websites.

Portretfoto Niels van de Pol

Oprichtingsdatum

Mokken koffie

Aantal projecten

Wil je meer weten over mijn manier van werken, het maatwerk of wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Contacteer me, ongetwijfeld realiseren we samen een geweldige website voor jouw bedrijf!

Webdevelopment

Wij Arctic Webfox zorgen we voor een technisch verbluffende site in een fraai design. Wij ontwikkelen onze websites op maat zodat je heel veel website krijgt voor een behapbaar budget. Razendsnel, aangepast aan elk scherm en helemaal in de stijl die bij jouw onderneming past. Scoren maar!

Marketing

Niet enkel jouw website is bij ons in professionele handen, ook jouw digitale marketing nemen we met plezier op ons. Met een doordachte strategie en aanpak zorgen we voor online succes. Van seo tot sea, social media marketing en meer. Wij bouwen mee aan jouw resultaten.

Design

Een fraai vormgegeven site, een logo dat opvalt of een complete huisstijl die de uitstraling van je bedrijf bepaalt? Wij ontwikkelen jouw branding op maat en trekken dit door naar alle mogelijke grafisch ontwerp. Zo kom je steeds professioneel voor de dag met je onderneming.

Volg ons op social media om ons bestaan te valideren!